виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , денна форма№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | ЗНО п | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПК | ПЧ | Ц |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Шородок Юрій Петрович | — | + | 164.900 | 9.500 | — | — | — |
155.40
|
— | — | — | — |
2
|
Бутнару Ольга Василівна | — | + | 164.300 | 11.800 | — | — | — |
152.50
|
— | — | — | — |
3
|
Кузубяк Степан Тодорович | — | + | 160.600 | 7.100 | — | — | — |
153.50
|
— | — | — | — |
4
|
Бурдун Владислав Юрійович | — | + | 160.500 | 8.000 | — | — | — |
152.50
|
— | — | — | — |
5
|
Герчак Василь Васильович | — | + | 152.100 | 8.100 | — | — | — |
144.00
|
— | — | — | — |
6
|
Бучок Іван Степанович | — | + | 151.000 | 7.000 | — | — | — |
144.00
|
— | — | — | — |
7
|
Гурдіш Георгій Ілліч | — | + | 150.300 | 7.300 | — | — | — |
143.00
|
— | — | — | — |