виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , заочна форма№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | ЗНО п | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПК | ПЧ | Ц |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Макаринська Вікторія Олегівна | — | + | 190.600 | 10.600 | — | — | — |
180.00
|
— | — | — | — |
2
|
Туневич Аліна Вікторівна | — | + | 172.000 | 10.000 | — | — | — |
162.00
|
— | — | — | — |
3
|
Петрушко Олена Михайлівна | — | + | 162.800 | 10.300 | — | — | — |
152.50
|
— | — | — | — |
4
|
Стельмах Василь Васильович | — | + | 162.000 | 9.500 | — | — | — |
152.50
|
— | — | — | — |
5
|
Палій Олеся Миколаївна | — | + | 154.200 | 10.200 | — | — | — |
144.00
|
— | — | — | — |
6
|
Щербатий Ігор Юрійович | — | + | 153.300 | 10.300 | — | — | — |
143.00
|
— | — | — | — |
7
|
Коломійчук Андрій Сергійович | — | + | 140.500 | 7.000 | — | — | — |
133.50
|
— | — | — | — |