Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , денна форма
ВМ 65 / БМ 20
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки м’яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Лойко Сергій Сергійович + 183.750 19.050
183.00
2
Кобзар Єгор Володимирович + 181.660 16.960
183.00
3
Аксентьєв Дмитро Борисович + 181.280 16.580
183.00
4
Пожитько Михайло Олександрович + 179.480 14.780
183.00
5
Колесник Андрій Андрійович + 174.740 17.240
175.00
6
Колпаков Антон Юрійович + 174.460 16.960
175.00
7
Косогор Олександр Сергійович + 174.460 16.960
175.00
8
Абрамова Марина Олександрівна + 173.890 16.390
175.00
9
Кузьменко Олександр Васильович + 167.830 17.530
167.00
10
Борисенко Ганна Павлівна + 166.980 16.680
167.00
11
Лоцман Анастасія Олегівна + 165.590 15.290
167.00
12
Нарижний Владислав Віталійович + 164.600 14.300
167.00
13
Сенченко Анжела Володимирівна + 159.350 17.150
158.00
14
Яковець Наталія Петрівна + 159.350 17.150
158.00
15
Сергієнко Анжеліка Віталіївна + 159.070 16.870
158.00
16
Меркулов Володимир Вікторович + 157.490 15.290
158.00
17
Цуркан Наталія Станіславівна + 156.980 14.780
158.00
+