харчові технології та інженерія
Бакалавр (зі скороченим терміном навчання) , заочна форма№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | ЗНО п | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПК | ПЧ | Ц |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Акдерлі Володимир Юрійович | — | + | 4.000 | 0.000 | — | — | — |
4.00
|
— | — | — | — |
2
|
Пащенко Анастасія Віталіївна | — | + | 4.000 | 0.000 | — | — | — |
4.00
|
— | — | — | — |
3
|
Букін Всеволод Юрійович | — | + | 4.000 | 0.000 | — | — | — |
4.00
|
— | — | — | — |
4
|
Віфлінзідер Богдан Олександрович | — | + | 4.000 | 0.000 | — | — | — |
4.00
|
— | — | — | — |
5
|
Сендецький Дмитро Олександрович | — | + | 4.000 | 0.000 | — | — | — |
4.00
|
— | — | — | — |
6
|
Безрук Юлія Віталіївна | — | + | 4.000 | 0.000 | — | — | — |
4.00
|
— | — | — | — |
7
|
Вітер Юлія Вікторівна | — | + | 4.000 | 0.000 | — | — | — |
4.00
|
— | — | — | — |
8
|
Рагуліна Катерина Сергіївна | — | + | 4.000 | 0.000 | — | — | — |
4.00
|
— | — | — | — |
9
|
Олійник Анастасія Сергіївна | — | + | 4.000 | 0.000 | — | — | — |
4.00
|
— | — | — | — |
10
|
Рангаєва Анастасія Олександрівна | — | + | 4.000 | 0.000 | — | — | — |
4.00
|
— | — | — | — |
11
|
Войцеховська Гелена Петрівна | — | + | 4.000 | 0.000 | — | — | — |
4.00
|
— | — | — | — |
12
|
Коломієць Марина Дмитрівна | — | + | 4.000 | 0.000 | — | — | — |
4.00
|
— | — | — | — |
13
|
Давидова Альона Юріївна | — | + | 4.000 | 0.000 | — | — | — |
4.00
|
— | — | — | — |
14
|
Швець Вадим Сергійович | — | + | 4.000 | 0.000 | — | — | — |
4.00
|
— | — | — | — |
15
|
Шквиря Єлизавета Юріївна | — | + | 4.000 | 0.000 | — | — | — |
4.00
|
— | — | — | — |
16
|
Шквиря Максим Юрійович | — | + | 4.000 | 0.000 | — | — | — |
4.00
|
— | — | — | — |
17
|
Рощенко Віра Олександрівна | — | + | 4.000 | 0.000 | — | — | — |
4.00
|
— | — | — | — |
18
|
Шамаілова Маргарита Пісахівна | — | + | 4.000 | 0.000 | — | — | — |
4.00
|
— | — | — | — |
19
|
Пілат Вікторія Іванівна | — | + | 4.000 | 0.000 | — | — | — |
4.00
|
— | — | — | — |
20
|
Орєхов Владислав Володимирович | — | + | 0.000 | 0.000 | — | — | — | — | — | — | — | — |