Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , заочна форма
Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
ВМ 30 / БМ 5
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки м’яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Євчук Сергій Олександрович 0.000 0.000
2
Варцев Ярослав Олександрович 0.000 0.000
3
Брязкало Марина Василівна 0.000 0.000
4
Гарус Інна Михайлівна 0.000 0.000
5
Лясковська Елеонора Віталіївна 0.000 0.000
6
Кошик Катерина Василівна 0.000 0.000
7
Антонець Сергій Сергійович 0.000 0.000
8
Данилишина Інна Вікторівна 17.530 17.530