Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
Готельно-туристичне відділення (ОД, ТХ, ОГ, РО, ТК)
ВМ 30 / БМ 15
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Сівцов Микола Анатолійович 8.150 8.100 0.050
2
Мамонтов Іван Романович 6.850 6.800 0.050
3
Вагайцев Сергій Сергійович 5.175 5.100 0.075
4
Дроздова Ольга Сергіївна 8.050 8.000 0.050
5
Бєльдєй Сергій Романович 5.950 5.900 0.050
6
Кашеєв Даниїл Олексійович 7.050 7.000 0.050
7
Кукуруза Андрій Анатолійович 4.650 4.600 0.050
8
Романчук Дмитро Ігорович 5.475 5.400 0.075
9
Татаренков Артем Володимирович 7.300 7.300
10
Гуменюк Кирило Андрійович 7.860 7.860
11
Діденко Тетяна Валеріївна 10.300 10.300
12
Харитонова Юлія Дмитрівна 8.400 8.400
13
Швець Вікторія Миколаївна 7.700 7.700
14
Коломоєць Юлія Русланівна 8.900 8.900
15
Казарчук Руслана Анатоліївна 10.900 10.900 +
16
Касимова Ельвіра Олексіївна 7.800 7.800
17
Гарастей Русаліна Андріївна 10.130 10.130