виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , денна форма№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПК | ПЧ | Ц |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Гавриленко Олена Олександрівна | — | — | 127.830 | 17.430 | — | — | — | — | — | — | — |
2
|
Логвіна Ілона Євгенівна | — | — | 150.320 | 17.720 | — | — | — | — | — | — | — |
3
|
Латай Максим Юрійович | — | — | 132.230 | 16.580 | — | — | — | — | — | — | — |
4
|
Іовлєв Олег Олександрович | — | — | 133.620 | 16.770 | — | — | — | — | — | — | — |
5
|
Куприков Родіон Андрійович | — | — | 130.890 | 15.440 | — | — | — | — | — | — | — |
6
|
Дьомшин Євген Миколайович | — | — | 134.710 | 15.060 | — | — | — | — | — | — | — |
7
|
Кулібаба Анастасія Валеріївна | — | — | 136.460 | 16.960 | — | — | — | — | — | — | — |
8
|
Гурський Іван Сергійович | — | — | 129.300 | 15.250 | — | — | — | — | — | — | — |
9
|
Матвієнко Андрій Юрійович | — | — | 139.120 | 16.870 | — | — | — | — | — | — | — |
10
|
Падалка Вікторія Вікторівна | — | — | 158.270 | 16.770 | — | — | — | — | — | — | — |