Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , денна форма
Готельно-туристичне відділення (ОД, ТХ, ОГ, РО, ТК)
ВМ 30 / БМ 0
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Іванов Євгеній Валерійович 175.710 17.910 349.00
2
Падалка Вікторія Вікторівна 158.270 16.770 313.00
3
Логвіна Ілона Євгенівна 150.320 17.720 296.50
4
Матвієнко Андрій Юрійович 139.120 16.870 268.50
5
Кулібаба Анастасія Валеріївна 136.460 16.960 271.50
6
Дьомшин Євген Миколайович 134.710 15.060 269.50
7
Іовлєв Олег Олександрович 133.620 16.770 262.50
8
Латай Максим Юрійович 132.230 16.580 252.00
9
Куприков Родіон Андрійович 130.890 15.440 259.00
10
Гурський Іван Сергійович 129.300 15.250 255.50
11
Гавриленко Олена Олександрівна 127.830 17.430 251.00
12
Каджарова Севінч Елшадівна 113.920 15.920 220.00