Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) , денна форма
Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
ВМ 210 / БМ 85
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Щербак Вікторія Валентинівна 35.000 0.000
2
Колесніков Денис Павлович 50.000 0.000
3
Вернигора Олена Олександрівна 70.000 0.000 +
4
Кадькало Владислав Анатолійович 60.000 0.000
5
Сараєв Вадим Романович 80.000 0.000 +
6
Цимбал Людмила Володимирівна 70.000 0.000
7
Ковальчук Антон Юрійович 60.000 0.000 +
8
Міщенко Катерина Сергіївна 60.000 0.000
9
Лобасенко Олена Володимирівна 80.000 0.000 +
10
Грибовська Аліна Віталівна 70.000 0.000 +
11
Шундровська Ірина Михайлівна 40.000 0.000
12
Сергеєва Наталія Сергіївна 80.000 0.000
13
Каверник Оксана Олександрівна 45.000 0.000
14
Волкова Олена Сергіївна 60.000 0.000
15
Безпалий Андрій Олександрович 75.000 0.000
16
Білик Марина Русланівна 85.000 0.000 +
17
Дердюк Катерина Олександрівна 65.000 0.000
18
Руденко Наталія Іванівна 60.000 0.000 +
19
Поплавський Максим Віталійович 25.000 0.000
20
Басюк Іван Русланович 65.000 0.000
21
Зубаха Ірина Сергіївна 60.000 0.000
22
Некраш Максим Сергійович 25.000 0.000
23
Рамік Оксана Сергіївна 80.000 0.000 +
24
Смага Анастасія Сергіївна 35.000 0.000
25
Шаповал Аліна Олександрівна 60.000 0.000
26
Давиденко Юлія Сергіївна 80.000 0.000 +
27
Михайловський Ілля Юрійович 75.000 0.000
28
Черненко Сергій Юрійович 65.000 0.000