НУХТ
ОКР | Напрям | К | ВМ | БМ | О | Предмети |
---|---|---|---|---|---|---|
Бакалавр |
товарознавство і торговельне підприємництво, факультет: Факультет технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи |
331 | 50 | 13 | 22 |
Українська мова та література 0.3 Математика 0.3 Історія України 0.3 |
Бакалавр |
маркетинг, факультет: Факультет обліку, фінансів та підприємницької діяльності |
547 | 70 | 10 | 39 |
Українська мова та література 0.3 Історія України 0.3 Математика 0.3 |
Бакалавр |
економіка підприємства, факультет: Факультет економіки і управління підприємством |
672 | 80 | 15 | 43 |
Українська мова та література 0.3 Математика 0.3 Історія України 0.3 |
Бакалавр |
біотехнологія, факультет: Факультет біотехнології, технології цукру та водопідготовки |
719 | 120 | 42 | 94 |
Українська мова та література 0.2 Хімія 0.4 Біологія 0.3 |
Бакалавр |
управління персоналом та економіка праці, факультет: Факультет обліку, фінансів та підприємницької діяльності |
425 | 50 | 7 | 34 |
Українська мова та література 0.3 Математика 0.3 Історія України 0.3 |
Бакалавр |
автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології, факультет: Факультет автоматизації і комп’ютерних систем |
527 | 95 | 44 | 44 |
Українська мова та література 0.2 Математика 0.5 Фізика 0.2 |
Бакалавр |
екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування, факультет: Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю |
226 | 80 | 22 | 28 |
Українська мова та література 0.2 Біологія 0.4 Математика 0.3 |
Бакалавр |
видавничо-поліграфічна справа, факультет: Факультет інженерної механіки та пакувальної техніки |
98 | 50 | 9 | 9 |
Математика 0.5 Фізика 0.2 Українська мова та література 0.2 |
Бакалавр |
технологічна експертиза та безпека харчової продукції, факультет: Факультет технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи |
280 | 150 | 30 | 32 |
Українська мова та література 0.2 Математика 0.3 Хімія 0.4 |
Бакалавр |
енергомашинобудування, факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту |
133 | 80 | 8 | 8 |
Українська мова та література 0.2 Математика 0.5 Фізика 0.2 |
Бакалавр |
машинобудування, факультет: Факультет інженерної механіки та пакувальної техніки |
336 | 205 | 45 | 45 |
Українська мова та література 0.2 Математика 0.5 Фізика 0.2 |
Бакалавр |
менеджмент, факультет: Факультет економіки і управління підприємством |
870 | 150 | 30 | 49 |
Українська мова та література 0.3 Математика 0.3 Історія України 0.3 |
Бакалавр |
реклама і зв’язки з громадськістю, факультет: Факультет обліку, фінансів та підприємницької діяльності |
392 | 30 | 0 | 30 |
Українська мова та література 0.3 Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова) 0.3 Історія України 0.3 |
Бакалавр |
електротехніка та електротехнології, факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту |
225 | 65 | 16 | 16 |
Українська мова та література 0.2 Математика 0.5 Фізика 0.2 |
Бакалавр |
комп’ютерні науки, факультет: Факультет автоматизації і комп’ютерних систем |
605 | 100 | 40 | 40 |
Українська мова та література 0.2 Математика 0.5 Фізика 0.2 |
Бакалавр |
міжнародна економіка, факультет: Факультет економіки і управління підприємством |
381 | 60 | 4 | 14 |
Українська мова та література 0.3 Математика 0.3 Історія України 0.3 |
Бакалавр |
туризм, факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу |
622 | 120 | 10 | 86 |
Українська мова та література 0.2 Географія 0.4 Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова) 0.3 |
Бакалавр |
хімічна технологія, факультет: Факультет технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи |
271 | 50 | 30 | 30 |
Українська мова та література 0.3 Хімія 0.3 Математика 0.3 |
Бакалавр |
фінанси і кредит, факультет: Факультет обліку, фінансів та підприємницької діяльності |
592 | 75 | 12 | 37 |
Українська мова та література 0.3 Історія України 0.3 Математика 0.3 |
Бакалавр |
облік і аудит, факультет: Факультет обліку, фінансів та підприємницької діяльності |
502 | 80 | 12 | 38 |
Українська мова та література 0.3 Математика 0.3 Історія України 0.3 |
Бакалавр |
інженерна механіка, факультет: Факультет інженерної механіки та пакувальної техніки |
312 | 115 | 25 | 25 |
Українська мова та література 0.2 Математика 0.5 Фізика 0.2 |
Бакалавр |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет хлібопекарських і кондитерських виробництв |
274 | 160 | 67 | 71 |
Математика 0.3 Хімія 0.4 Українська мова та література 0.2 |
Бакалавр |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів |
366 | 210 | 70 | 71 |
Математика 0.3 Хімія 0.4 Українська мова та література 0.2 |
Бакалавр |
теплоенергетика, факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту |
181 | 80 | 12 | 12 |
Українська мова та література 0.2 Математика 0.5 Фізика 0.2 |
Бакалавр |
готельно-ресторанна справа, факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу |
650 | 170 | 20 | 84 |
Українська мова та література 0.2 Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова) 0.4 Математика 0.3 |
Бакалавр |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет біотехнології, технології цукру та водопідготовки |
119 | 45 | 21 | 21 |
Математика 0.3 Хімія 0.4 Українська мова та література 0.2 |
Бакалавр |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю |
260 | 135 | 68 | 68 |
Математика 0.3 Хімія 0.4 Українська мова та література 0.2 |
Бакалавр |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи |
270 | 100 | 43 | 44 |
Математика 0.3 Хімія 0.4 Українська мова та література 0.2 |
Бакалавр |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу |
196 | 150 | 26 | 27 |
Математика 0.3 Хімія 0.4 Українська мова та література 0.2 |
Бак. (зі скор. тер. навчання) |
товарознавство і торговельне підприємництво, факультет: Факультет технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи |
10 | 50 | 5 | 6 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання) |
маркетинг, факультет: Факультет обліку, фінансів та підприємницької діяльності |
14 | 70 | 1 | 7 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання) |
економіка підприємства, факультет: Факультет економіки і управління підприємством |
35 | 80 | 5 | 10 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання) |
управління персоналом та економіка праці, факультет: Факультет обліку, фінансів та підприємницької діяльності |
3 | 50 | 0 | 0 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання) |
автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології, факультет: Факультет автоматизації і комп’ютерних систем |
104 | 95 | 21 | 26 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання) |
машинобудування, факультет: Факультет інженерної механіки та пакувальної техніки |
46 | 205 | 20 | 20 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання) |
технологічна експертиза та безпека харчової продукції, факультет: Факультет технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи |
4 | 150 | 4 | 4 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання) |
енергомашинобудування, факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту |
52 | 80 | 42 | 42 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання) |
менеджмент, факультет: Факультет економіки і управління підприємством |
14 | 150 | 5 | 5 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання) |
електротехніка та електротехнології, факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту |
57 | 65 | 22 | 22 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання) |
комп’ютерні науки, факультет: Факультет автоматизації і комп’ютерних систем |
135 | 100 | 25 | 43 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання) |
міжнародна економіка, факультет: Факультет економіки і управління підприємством |
12 | 60 | 3 | 6 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет хлібопекарських і кондитерських виробництв |
64 | 160 | 40 | 40 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання) |
туризм, факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу |
7 | 120 | 0 | 0 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання) |
хімічна технологія, факультет: Факультет технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи |
5 | 50 | 3 | 3 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання) |
фінанси і кредит, факультет: Факультет обліку, фінансів та підприємницької діяльності |
34 | 75 | 10 | 12 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання) |
облік і аудит, факультет: Факультет обліку, фінансів та підприємницької діяльності |
69 | 80 | 15 | 30 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання) |
інженерна механіка, факультет: Факультет інженерної механіки та пакувальної техніки |
28 | 115 | 10 | 10 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів |
43 | 210 | 12 | 13 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання) |
теплоенергетика, факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту |
25 | 80 | 15 | 15 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання) |
готельно-ресторанна справа, факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу |
29 | 170 | 25 | 26 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет біотехнології, технології цукру та водопідготовки |
9 | 45 | 4 | 4 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю |
53 | 135 | 38 | 38 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи |
5 | 100 | 4 | 4 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (зі скор. тер. навчання) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу |
69 | 150 | 45 | 60 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології, факультет: Факультет автоматизації і комп’ютерних систем |
72 | 95 | 45 | 8 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
машинобудування, факультет: Факультет інженерної механіки та пакувальної техніки |
44 | 205 | 80 | 0 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
хімічна технологія, факультет: Факультет технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи |
1 | 50 | 30 | 0 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
інженерна механіка, факультет: Факультет інженерної механіки та пакувальної техніки |
21 | 115 | 50 | 0 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
електротехніка та електротехнології, факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту |
8 | 65 | 24 | 1 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
комп’ютерні науки, факультет: Факультет автоматизації і комп’ютерних систем |
86 | 100 | 55 | 2 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет хлібопекарських і кондитерських виробництв |
3 | 160 | 64 | 1 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів |
33 | 210 | 78 | 3 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
теплоенергетика, факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту |
7 | 80 | 29 | 0 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет біотехнології, технології цукру та водопідготовки |
2 | 210 | 36 | 0 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю |
1 | 160 | 68 | 1 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу |
1 | 100 | 34 | 1 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) |
автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології, факультет: Факультет автоматизації і комп’ютерних систем |
86 | 195 | 49 | 21 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) |
біотехнологія, факультет: Факультет біотехнології, технології цукру та водопідготовки |
14 | 120 | 60 | 9 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) |
екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування, факультет: Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю |
7 | 80 | 20 | 3 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) |
енергомашинобудування, факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту |
52 | 80 | 30 | 3 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) |
машинобудування, факультет: Факультет інженерної механіки та пакувальної техніки |
49 | 205 | 102 | 26 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) |
туризм, факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу |
7 | 120 | 19 | 7 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) |
облік і аудит, факультет: Факультет обліку, фінансів та підприємницької діяльності |
5 | 80 | 22 | 1 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) |
інженерна механіка, факультет: Факультет інженерної механіки та пакувальної техніки |
28 | 115 | 39 | 15 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) |
електротехніка та електротехнології, факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту |
44 | 65 | 35 | 7 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет хлібопекарських і кондитерських виробництв |
4 | 160 | 69 | 3 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) |
комп’ютерні науки, факультет: Факультет автоматизації і комп’ютерних систем |
102 | 120 | 51 | 6 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів |
28 | 210 | 85 | 5 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) |
теплоенергетика, факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту |
25 | 80 | 35 | 6 |
Фаховий іспит 1 |
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет біотехнології, технології цукру та водопідготовки |
8 | 210 | 35 | 3 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
машинобудування, факультет: Факультет інженерної механіки та пакувальної техніки, обладнання переробних і харчових виробництв |
76 | 90 | 33 | 35 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
комп’ютерні науки, факультет: Факультет автоматизації і комп’ютерних систем, інформаційні управляючі системи та технології |
38 | 40 | 10 | 10 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
менеджмент, факультет: Факультет економіки і управління підприємством, менеджмент організацій і адміністрування |
30 | 30 | 9 | 9 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
фінанси і кредит, факультет: Факультет обліку, фінансів та підприємницької діяльності, фінанси і кредит |
23 | 25 | 6 | 7 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
менеджмент, факультет: Факультет економіки і управління підприємством, менеджмент зовнішньоекономічної діяльності |
29 | 25 | 10 | 10 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
енергомашинобудування, факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту, холодильні машини і установки |
31 | 50 | 25 | 31 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
економіка підприємства, факультет: Факультет економіки і управління підприємством, економіка підприємства |
42 | 30 | 10 | 14 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
біотехнологія, факультет: Факультет біотехнології, технології цукру та водопідготовки, промислова біотехнологія |
14 | 30 | 6 | 7 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет хлібопекарських і кондитерських виробництв, технології зберігання і переробки зерна |
22 | 30 | 8 | 8 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет біотехнології, технології цукру та водопідготовки, технології цукру та полісахаридів |
15 | 50 | 5 | 6 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи, технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення |
39 | 50 | 9 | 10 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю, технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
25 | 20 | 9 | 9 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
облік і аудит, факультет: Факультет обліку, фінансів та підприємницької діяльності, облік і аудит |
21 | 30 | 8 | 9 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет хлібопекарських і кондитерських виробництв, технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів |
55 | 60 | 13 | 15 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
біотехнологія, факультет: Факультет біотехнології, технології цукру та водопідготовки, фармацевтична біотехнологія |
25 | 40 | 7 | 10 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
машинобудування, факультет: Факультет інженерної механіки та пакувальної техніки, обладнання фармацевтичних та біотехнологічних виробництв |
12 | 20 | 4 | 6 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
теплоенергетика, факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту, теплоенергетика |
3 | 50 | 0 | 3 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
електротехніка та електротехнології, факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту, електротехнічні системи електроспоживання |
17 | 50 | 15 | 17 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
готельно-ресторанна справа, факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, готельна і ресторанна справа |
71 | 90 | 22 | 32 |
Фаховий іспит 1 |
Спеціаліст |
харчові технології та інженерія, факультет: Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів, технології зберігання, консервування та переробки м’яса |
22 | 40 | 10 | 13 |
Фаховий іспит 1 |