Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю
ВМ 40 / БМ 20
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології продуктів бродіння і виноробства /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Браїлко Ольга Олегівна 88.000 77.000
2
Вінгловський Євген Олександрович 181.000 74.000
3
Ведмідь Олексій Анатолійович 158.000 68.000
4
Водяницький Павло Тарасович 171.000 81.000
5
Чмуневич Павло Федорович 175.000 79.000
6
Сіряк Олена Олександрівна 169.000 72.000
7
Сібірцев Євгеній Васильович 190.000 84.000
8
Пелех Дмитро Олегович 161.000 79.000
9
Пахолюк Анастасія Сергіївна 177.000 79.000
10
Коц Борис Вікторович 169.000 77.000
11
Дячук Романа Ігорівна 196.000 80.000
12
Дячик Юрій Васильович 212.000 84.000
13
Гончар Ольга Вікторівна 81.000 81.000
14
Глошанчук Катерина Олександрівна 203.000 88.000
15
Горчинська Юлія Олександрівна 199.000 84.000
16
Дзюба Анна Сергіївна 183.000 86.000
17
Жара Людмила Миколаївна 196.000 85.000
18
Івашко Ольга Григорівна 190.000 82.000
19
Ільїн Ілля Сергійович 190.000 80.000
20
Карпюк Інна Сергіївна 207.000 89.000
21
Кім Євген Олександрович 158.000 75.000
22
Коберніцька Аліна Олександрівна 215.000 92.000 +
23
Короткий Андрій Андрійович 193.000 84.000
24
Куць Ольга Романівна 188.000 80.000
25
Лазарук Владислав Валерійович 167.000 76.000
26
Літвінцов Валентин Вікторович 108.000 78.000
27
Літушко Іванна Миколаївна 193.000 84.000
28
Мамон Ольга Олександрівна 234.000 93.000 +
29
Мартинюк Ольга Іванівна 202.000 86.000
30
Микора Микола Васильович 197.000 80.000
31
Ніколайчук Надія Володимирівна 200.000 91.000
32
Орловська Євгенія Андріївна 179.000 85.000
33
Ренейський Ігор Вікторович 183.000 82.000
34
Самоквас Іван Володимирович 77.000 77.000
35
Самченко Ірина Олександрівна 191.000 82.000