Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю
ВМ 40 / БМ 20
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології продуктів бродіння і виноробства /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Вінгловський Євген Олександрович 181.000 74.000
2
Водяницький Павло Тарасович 171.000 81.000
3
Чмуневич Павло Федорович 175.000 79.000
4
Сіряк Олена Олександрівна 169.000 72.000
5
Сібірцев Євгеній Васильович 190.000 84.000
6
Пахолюк Анастасія Сергіївна 177.000 79.000
7
Коц Борис Вікторович 169.000 77.000
8
Дячук Романа Ігорівна 196.000 80.000
9
Дячик Юрій Васильович 212.000 84.000
10
Гончар Ольга Вікторівна 81.000 81.000
11
Глошанчук Катерина Олександрівна 203.000 88.000
12
Горчинська Юлія Олександрівна 199.000 84.000
13
Дзюба Анна Сергіївна 183.000 86.000
14
Жара Людмила Миколаївна 196.000 85.000
15
Івашко Ольга Григорівна 190.000 82.000
16
Ільїн Ілля Сергійович 190.000 80.000
17
Карпюк Інна Сергіївна 207.000 89.000
18
Коберніцька Аліна Олександрівна 215.000 92.000
19
Короткий Андрій Андрійович 193.000 84.000
20
Куць Ольга Романівна 188.000 80.000
21
Лазарук Владислав Валерійович 167.000 76.000
22
Літвінцов Валентин Вікторович 108.000 78.000
23
Літушко Іванна Миколаївна 193.000 84.000
24
Мамон Ольга Олександрівна 234.000 93.000
25
Мартинюк Ольга Іванівна 202.000 86.000
26
Микора Микола Васильович 197.000 80.000
27
Ніколайчук Надія Володимирівна 200.000 91.000
28
Орловська Євгенія Андріївна 179.000 85.000
29
Ренейський Ігор Вікторович 183.000 82.000
30
Самоквас Іван Володимирович 77.000 77.000
31
Самченко Ірина Олександрівна 191.000 82.000