Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , заочна форма
Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
ВМ 15 / БМ 0
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки м’яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Височинський Олексій Олексійович 167.000 77.000
2
Антонюк Олександр Анатолійович 162.000 68.000
3
Ткачук Наталія Сергіївна 201.000 81.000
4
Волощук Анжеліка Юріївна 182.000 74.000
5
Байда Леся Андріївна 164.000 71.000
6
Бровко Ігор Степанович 166.000 68.000
7
Фіненко Валерій Михайлович 165.000 67.000
8
Тименко Оксана Андріївна 160.000 70.000