виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , заочна форма№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПК | ПЧ | Ц |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Скворцов Павло Сергійович | — | — | 6.600 | 6.600 | — | — | — | — | — | — | — |
2
|
Макаровська Катерина Юріївна | — | — | 4.600 | 4.600 | — | — | — | — | — | — | — |
3
|
Єлигіна Анастасія Юріївна | — | — | 10.000 | 10.000 | — | — | — | — | — | — | — |
4
|
Зазуля Богдан Олексійович | — | — | 7.800 | 7.800 | — | — | — | — | — | — | — |