виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , заочна форма№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПК | ПЧ | Ц |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Симик Габріела Володимирівна | — | + | 9.200 | 9.200 | — | — | — | — | — | — | — |
2
|
Микуланинець Марія Іванівна | — | + | 9.200 | 9.200 | — | — | — | — | — | — | — |
3
|
Медянка Василина Михайлівна | — | + | 8.350 | 8.350 | — | — | — | — | — | — | — |
4
|
Райчинець Тетяна Павлівна | — | + | 8.100 | 8.100 | — | — | — | — | — | — | — |