виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПК | ПЧ | Ц |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Шабалін Вячеслав Володимирович | — | — | 9.090 | 9.090 | — | — | — | — | — | — | — |
2
|
Польськой Олексій Олексійович | — | — | 8.100 | 8.100 | — | — | — | — | — | — | — |
3
|
Зайко Ганна Ігорівна | — | — | 4.900 | 4.900 | — | — | — | — | — | — | — |
4
|
Гордійчук Юлія Вікторівна | — | — | 8.800 | 8.800 | — | — | — | — | — | — | — |
5
|
Гузь Ганна Дмитрівна | — | — | 5.500 | 5.500 | — | — | — | — | — | — | — |
6
|
Грек Дар`я Сергіївна | — | — | 6.400 | 6.400 | — | — | — | — | — | — | — |
7
|
Карапетян Арсен Мгерович | — | — | 8.200 | 8.200 | — | — | — | — | — | — | — |