Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій
ВМ 60 / БМ 40
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Сутула Оксана Валентинівна 6.600 6.600
2
Квашнін Олексій Сергійович 6.700 6.700
3
Защихіна Аліна Миколаївна 7.000 7.000
4
Потрохова Ірина Юріївна 8.100 8.100
5
Кондратенко Євгенія Михайлівна 8.300 8.300
6
Кабар Дмитро Володимирович 4.900 4.900
7
Кабар Сергій Володимирович 5.200 5.200
8
Булаш Вікторія Євгенівна 8.300 8.300
9
Коробова Євгенія Миколаївна 9.000 9.000
10
Кузьменко Олена Сергіївна 9.700 9.700
11
Черчукан Тетяна Валентинівна 6.100 6.100
12
Чучко Владана Олександрівна 4.800 4.800
13
Чучко Валерія Олександрівна 5.100 5.100
14
Пульканов Віктор Вячеславович 3.800 3.800
15
Першина Євгенія Іванівна 8.400 8.400
16
Першина Анастасія Іванівна 8.100 8.100
17
Радованович Святослав Драганович 5.600 5.600
18
Чернігін Микита Ігорович 5.900 5.900
19
Брага Аліна Геннадіївна 5.000 5.000
20
Малярчук Карина Костянтинівна 9.000 9.000
21
Волошин Олег Миколайович 8.800 8.800
22
Слободян Андрій Васильович 5.800 5.800
23
Чертова Оксана Ігорівна 9.700 9.700
24
Федоренко Катерина Вікторівна 8.400 8.400
25
Соколова Альона Геннадіївна 7.900 7.900
26
Крижановська Олена Валеріївна 7.700 7.700
27
Варденко Євгеній Андрійович 9.000 9.000