Зачекайте...

бродильне виробництво і виноробство

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
ВМ 60 / БМ 21
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Кривенко Дарина Сергіївна 8.700 8.700
2
Зрубова Анна Олександрівна 5.400 5.400
3
Зозуля Катерина Сергіївна 7.800 7.800
4
Іванись Катерина Іванівна 8.500 8.500
5
Костенко Таміла Сергіївна 9.200 9.200