Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , заочна форма
Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
ВМ 25 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології в ресторанному господарстві /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Дубровська Людмила Петрівна 239.000 89.000 150.00
2
Глущук Христина Сергіївна 222.000 72.000 150.00
3
Ануфрієва Анастасія Володимирівна 232.430 82.430 150.00
4
Атаманенко Світлана Борисівна 217.550 72.550 145.00
5
Кульченко Лариса Анатоліївна 217.830 71.830 146.00
6
Маринко Тетяна Миколаївна 215.300 71.300 144.00
7
Павліченко Наталія Володимирівна 222.440 79.440 143.00
8
Пацула Яна Олександрівна 219.680 73.680 146.00
9
Тущенко Леся Олексіївна 225.130 76.130 149.00
10
Федорчук Олександр Леонідович 158.770 69.770 89.00
11
Бережкова Ріта Миколаївна 250.000 100.000 150.00