Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , денна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
ВМ 51 / БМ 8
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки м’яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Гусаренко Альона Миколаївна 9.500 4.500 5.00
2
Мокряк Аліна Віталіївна 9.340 4.340 5.00
3
Красота Андрій Олександрович 9.340 4.340 5.00
4
Філіпова Діана Володимирівна 9.260 4.260 5.00
5
Граб Олександр Валерійович 9.260 4.260 5.00
6
Абашкін Вадим Володимирович 9.210 4.210 5.00
7
Поперечна Діана Валеріївна 9.030 4.030 5.00
8
Ясевіна Тетяна Вячеславівна + 7.870 3.870 4.00
9
Карагенова Варвара Іванівна 7.790 3.790 4.00
10
Гайдаржі Максим Євгенович + 7.780 3.780 4.00
11
Стамікосто Сергій Сергійович 7.500 3.500 4.00
12
Долапчи Олександр Ілліч 7.390 3.390 4.00
13
Кушнір Валерій Віталійович 6.110 3.110 3.00
14
Юсуф Жаксон Тажуденович + 6.050 3.050 3.00
15
Семко Дмитро Олегович + 6.000 3.000 3.00
16
Дмітренко Олег Віталійович 4.080 4.080
17
Топал Людмила + 4.080 4.080 +
18
Руденко Олена Миколаївна 3.200 3.200