Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 2 роки) , заочна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
ВМ 15 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки м’яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Тропець Анастасія Володимирівна 9.140 4.140 5.00
2
Ткачук Марина Олександрівна 8.000 4.000 4.00
3
Сіда Вікторія Василівна 7.820 3.820 4.00
4
Ніколаєвська Ірина Петрівна 6.160 3.160 3.00
5
Макаренко Наталія Миколаївна 6.030 3.030 3.00