Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 3 роки) , заочна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
ВМ 15 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології зберігання та переробки водних біоресурсів /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Дубініна Ольга Сергіївна 3.500 3.500
2
Оберемок Дар`я Костянтинівна 4.140 4.140
3
Гаврилуца Рита Сергіївна 4.970 4.970
4
Москаленко Олександр Костянтинович 4.700 4.700
5
Сорока Андрій Михайлович 3.790 3.790
6
Сапожник Герман Віталійович 3.450 3.450