Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 3 роки) , заочна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
ВМ 15 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології зберігання та переробки водних біоресурсів /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Дубініна Ольга Сергіївна 7.500 3.500 4.00
2
Оберемок Дар`я Костянтинівна 8.140 4.140 4.00
3
Гаврилуца Рита Сергіївна 8.970 4.970 4.00
4
Москаленко Олександр Костянтинович 9.700 4.700 5.00
5
Сорока Андрій Михайлович 8.790 3.790 5.00
6
Сапожник Герман Віталійович 8.450 3.450 5.00