Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 3 роки) , заочна форма
Факультет технології зерна, хлібопродуктів, кондитерських виробів, комбікормів і біопалива
ВМ 20 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології зберігання і переробки зерна /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Генчева Наталя Миколаївна 4.220 4.220
2
Боброва Марина Андріївна 3.900 3.900
3
Гурова Вікторія Володимирівна 3.110 3.110
4
Ахлібініна Антоніна Ігорівна 0.000 0.000
5
Коцюбан Інна Вікторівна 0.000 0.000
6
Денисенко Катерина Василівна 3.900 3.900
7
Самофалова Лариса Анатоліївна 0.000 0.000
8
Якушкіна Маргарита Василівна 0.000 0.000
9
Колодка Яна Степанівна 0.000 0.000
10
Пєйчев Вадим Георгійович 3.160 3.160
11
Мелешко Іван Андрійович 0.000 0.000
12
Балан Вікторія Олегівна 4.080 4.080