Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 3 роки) , заочна форма
Факультет технології зерна, хлібопродуктів, кондитерських виробів, комбікормів і біопалива
ВМ 20 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології зберігання і переробки зерна /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Генчева Наталя Миколаївна 7.220 4.220 3.00
2
Боброва Марина Андріївна 6.870 3.870 3.00
3
Гурова Вікторія Володимирівна 6.110 3.110 3.00
4
Ахлібініна Антоніна Ігорівна 4.200 4.200
5
Коцюбан Інна Вікторівна 3.530 3.530
6
Денисенко Катерина Василівна 3.890 3.890
7
Самофалова Лариса Анатоліївна 3.290 3.290
8
Якушкіна Маргарита Василівна 3.940 3.940
9
Колодка Яна Степанівна 3.960 3.960
10
Пєйчев Вадим Георгійович 3.160 3.160
11
Мелешко Іван Андрійович 3.170 3.170
12
Балан Вікторія Олегівна 7.080 4.080 3.00
13
Сардар Ганна Вікторівна 3.660 3.660