Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 3 роки) , заочна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
ВМ 15 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки молока
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Чернова Оксана Михайлівна 8.460 4.460 4.00
2
Янківська Тетяна Василівна 6.900 3.900 3.00
3
Гуртова Вікторія Сергіївна 9.260 4.260 5.00
4
Трубніков Валерій Анатолійович 8.830 4.830 4.00
5
Еременко Анна Ярославівна 7.410 3.410 4.00