Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 3 роки) , заочна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
ВМ 15 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки молока
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Гуртова Вікторія Сергіївна 9.260 4.260 5.00
2
Трубніков Валерій Анатолійович + 8.830 4.830 4.00
3
Чернова Оксана Михайлівна + 8.460 4.460 4.00
4
Еременко Анна Ярославівна + 7.410 3.410 4.00
5
Янківська Тетяна Василівна 6.900 3.900 3.00