Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , заочна форма
Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу
ВМ 65 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології харчування /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Матківська Вікторія Володимирівна 3.760 3.760
2
Салій Марина Петрівна 4.000 4.000
3
Загородній Павло Ігорович 3.110 3.110
4
Бойченко Анастасія Романівна 3.600 3.600
5
Дікусар Анастасія Сергіївна 4.260 4.260
6
Бондарюк Маргарита Сергіївна 4.290 4.290
7
Галуцька Юлія Василівна 4.060 4.060
8
Колоколова Софія Сергіївна 4.770 4.770
9
Яцишин Артур Олександрович 3.390 3.390
10
Федоренко Катерина Володимирівна 4.430 4.430
11
Харківська Ганна Павлівна 4.110 4.110
12
Макаров Сергій Сергійович 3.800 3.800
13
Трач Олександр Сергійович 3.690 3.690
14
Кожухов Андрій Юрійович 3.030 3.030
15
Баранова Ганна Володимирівна 3.210 3.210
16
Василюк Сергій Володимирович 3.130 3.130
17
Волков Юрій Валерійович 3.240 3.240
18
Горгула Тарас Ігорович 3.600 3.600
19
Клименко Богдан Романович 3.720 3.720
20
Коваль Ілля Валерійович 3.170 3.170
21
Морар Олександр Анатолійович 3.170 3.170
22
Пилипенко Юлія Юріївна 3.390 3.390
23
Туманян Олена Романівна 3.590 3.590
24
Кудашкіна Єлизавета Ігорівна 3.900 3.900
25
Поліщук Марія Олександрівна 3.530 3.530
26
Жосул Руслан Валерійович 3.530 3.530
27
Кириленко Аліна Василівна 3.770 3.770
28
Надутік Володимир Ігорович 3.720 3.720
29
Берназ Ілона Едуардівна 3.940 3.940
30
Музика Тетяна Леонідівна 3.390 3.390
31
Корольова Анастасія Олександрівна 3.820 3.820