Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , заочна форма
Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу
ВМ 65 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології харчування /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Колоколова Софія Сергіївна 4.770 4.770
2
Федоренко Катерина Володимирівна 4.430 4.430
3
Бондарюк Маргарита Сергіївна 4.290 4.290
4
Дікусар Анастасія Сергіївна 4.260 4.260
5
Харківська Ганна Павлівна 4.110 4.110
6
Галуцька Юлія Василівна 4.060 4.060
7
Салій Марина Петрівна 4.000 4.000
8
Берназ Ілона Едуардівна 3.940 3.940
9
Кудашкіна Єлизавета Ігорівна 3.900 3.900
10
Корольова Анастасія Олександрівна 3.820 3.820
11
Макаров Сергій Сергійович 3.800 3.800
12
Кириленко Аліна Василівна 3.770 3.770
13
Матківська Вікторія Володимирівна 3.760 3.760
14
Клименко Богдан Романович 3.720 3.720
15
Надутік Володимир Ігорович 3.720 3.720
16
Трач Олександр Сергійович 3.690 3.690
17
Бойченко Анастасія Романівна 3.600 3.600
18
Горгула Тарас Ігорович 3.600 3.600
19
Туманян Олена Романівна 3.590 3.590
20
Поліщук Марія Олександрівна 3.530 3.530
21
Жосул Руслан Валерійович 3.530 3.530
22
Яцишин Артур Олександрович 3.390 3.390
23
Пилипенко Юлія Юріївна 3.390 3.390
24
Музика Тетяна Леонідівна 3.390 3.390
25
Волков Юрій Валерійович 3.240 3.240
26
Баранова Ганна Володимирівна 3.210 3.210
27
Коваль Ілля Валерійович 3.170 3.170
28
Морар Олександр Анатолійович 3.170 3.170
29
Василюк Сергій Володимирович 3.130 3.130
30
Загородній Павло Ігорович 3.110 3.110
31
Кожухов Андрій Юрійович 3.030 3.030