Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , заочна форма
Факультет технології вина та нанобіотехнологій
ВМ 40 / БМ 1
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології продуктів бродіння і виноробства /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Волошинюк Андрій Ігорович 3.800 3.800
2
Толіка Тетяна Вікторівна 4.260 4.260
3
Гриц Вікторія Олександрівна 4.750 4.750
4
Ковалеско Наталя Іванівна 3.500 3.500
5
Куртлушаєв Емір Аметович 4.590 4.590
6
Янкова Анна Геннадіївна 4.500 4.500
7
Камбур Євгенія Василівна 4.000 4.000
8
Церковнюк Олена Анатоліївна 3.640 3.640
9
Дмитрієнко Максим Германович 3.000 3.000
10
Синельникова Домнікія Михайлівна 3.510 3.510
11
Плетяк Ольга Володимирівна 3.960 3.960
12
Конопельський Руслан Франкович 3.220 3.220
13
Жук Олена Вячеславівна 3.270 3.270