Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , заочна форма
Факультет технології вина та нанобіотехнологій
ВМ 40 / БМ 1
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології продуктів бродіння і виноробства /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Волошинюк Андрій Ігорович 3.800 3.800
2
Толіка Тетяна Вікторівна 4.260 4.260
3
Гриц Вікторія Олександрівна 4.750 4.750
4
Ковалеско Наталя Іванівна 3.500 3.500
5
Куртлушаєв Емір Аметович 4.590 4.590
6
Янкова Анна Геннадіївна 4.500 4.500
7
Камбур Євгенія Василівна 4.000 4.000
8
Церковнюк Олена Анатоліївна 3.640 3.640
9
Дмитрієнко Максим Германович 3.000 3.000
10
Синельникова Домнікія Михайлівна 3.510 3.510
11
Плетяк Ольга Володимирівна 3.960 3.960
12
Конопельський Руслан Франкович 3.220 3.220
13
Жук Олена Вячеславівна 3.270 3.270
14
Руденко Юлія Валеріївна 3.130 3.130
15
Підболячна Анастасія Вікторівна 4.400 4.400