Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , заочна форма
Факультет технології вина та нанобіотехнологій
ВМ 40 / БМ 1
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології продуктів бродіння і виноробства /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Гриц Вікторія Олександрівна 4.750 4.750
2
Куртлушаєв Емір Аметович 4.590 4.590
3
Янкова Анна Геннадіївна 4.500 4.500
4
Підболячна Анастасія Вікторівна 4.400 4.400
5
Толіка Тетяна Вікторівна 4.260 4.260
6
Камбур Євгенія Василівна 4.000 4.000
7
Плетяк Ольга Володимирівна 3.960 3.960
8
Волошинюк Андрій Ігорович 3.800 3.800
9
Церковнюк Олена Анатоліївна 3.640 3.640
10
Синельникова Домнікія Михайлівна 3.510 3.510
11
Ковалеско Наталя Іванівна 3.500 3.500
12
Жук Олена Вячеславівна 3.270 3.270
13
Конопельський Руслан Франкович 3.220 3.220
14
Руденко Юлія Валеріївна 3.130 3.130
15
Дмитрієнко Максим Германович 3.000 3.000