Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , заочна форма
Факультет технології вина та нанобіотехнологій
ВМ 40 / БМ 1
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології продуктів бродіння і виноробства /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Гриц Вікторія Олександрівна 8.750 4.750 4.00
2
Куртлушаєв Емір Аметович 8.590 4.590 4.00
3
Плетяк Ольга Володимирівна 7.960 3.960 4.00
4
Волошинюк Андрій Ігорович 7.800 3.800 4.00
5
Церковнюк Олена Анатоліївна 7.640 3.640 4.00
6
Синельникова Домнікія Михайлівна 7.510 3.510 4.00
7
Підболячна Анастасія Вікторівна 7.400 4.400 3.00
8
Жук Олена Вячеславівна 7.270 3.270 4.00
9
Толіка Тетяна Вікторівна 7.260 4.260 3.00
10
Конопельський Руслан Франкович 7.220 3.220 4.00
11
Камбур Євгенія Василівна 7.000 4.000 3.00
12
Ковалеско Наталя Іванівна 6.500 3.500 3.00
13
Руденко Юлія Валеріївна 6.130 3.130 3.00
14
Дмитрієнко Максим Германович 6.000 3.000 3.00
15
Янкова Анна Геннадіївна 4.500 4.500