Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , заочна форма
Факультет технології вина та нанобіотехнологій
ВМ 40 / БМ 1
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології продуктів бродіння і виноробства /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Гриц Вікторія Олександрівна 8.750 4.750 4.00
2
Куртлушаєв Емір Аметович 8.590 4.590 4.00
3
Плетяк Ольга Володимирівна + 7.960 3.960 4.00
4
Волошинюк Андрій Ігорович 7.800 3.800 4.00
5
Церковнюк Олена Анатоліївна + 7.640 3.640 4.00
6
Синельникова Домнікія Михайлівна + 7.510 3.510 4.00
7
Підболячна Анастасія Вікторівна + 7.400 4.400 3.00
8
Жук Олена Вячеславівна + 7.270 3.270 4.00
9
Толіка Тетяна Вікторівна + 7.260 4.260 3.00
10
Конопельський Руслан Франкович + 7.220 3.220 4.00
11
Камбур Євгенія Василівна + 7.000 4.000 3.00
12
Ковалеско Наталя Іванівна 6.500 3.500 3.00
13
Руденко Юлія Валеріївна + 6.130 3.130 3.00
14
Дмитрієнко Максим Германович 6.000 3.000 3.00
15
Янкова Анна Геннадіївна 4.500 4.500