харчові технології та інженерія
Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) , заочна форма№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПК | ПЧ | Ц |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Скробач Тетяна Володимирівна | — | — | 4.020 | 4.020 | — | — | — | — | — | — | — |
2
|
Добротвор Тетяна Василівна | — | — | 3.000 | 3.000 | — | — | — | — | — | — | — |
3
|
Дорошенко Олег Володимирович | — | — | 4.020 | 4.020 | — | — | — | — | — | — | — |
4
|
Козак Оксана Павлівна | — | — | 4.190 | 4.190 | — | — | — | — | — | — | — |