Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , денна форма
ВМ 65 / БМ 20
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки м’яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Колпаков Антон Юрійович 16.960 16.960
2
Косогор Олександр Сергійович 16.960 16.960
3
Лойко Сергій Сергійович 19.050 19.050
4
Кобзар Єгор Володимирович 16.960 16.960
5
Пожитько Михайло Олександрович 14.780 14.780
6
Меркулов Володимир Вікторович 15.290 15.290
7
Абрамова Марина Олександрівна 16.390 16.390
8
Цуркан Наталія Станіславівна 14.780 14.780
9
Колесник Андрій Андрійович 17.240 17.240
10
Борисенко Ганна Павлівна 16.680 16.680
11
Сенченко Анжела Володимирівна 17.150 17.150
12
Аксентьєв Дмитро Борисович 16.580 16.580
13
Кузьменко Олександр Васильович 17.530 17.530
14
Лоцман Анастасія Олегівна 15.290 15.290
15
Яковець Наталія Петрівна 17.150 17.150
16
Нарижний Владислав Віталійович 14.300 14.300