Зачекайте...
ОКР Напрям К ВМ БМ О Предмети
Мол. спец. на основ. пов. заг. сер. освіт. факультет: Ресторанне господарство,
виробництво харчової продукції
1 40 15 0
Математика 0.5
Українська мова та література 0.4
Мол. спец. на основ. пов. заг. сер. освіт. факультет: Туристичне та готельне обслуговування,
Готельне обслуговування
16 30 15 9
Географія 0.5
Українська мова та література 0.4
Мол. спец. на основ. пов. заг. сер. освіт. факультет: Ресторанне господарство,
Ресторанне обслуговування
5 30 15 5
Математика 0.5
Українська мова та література 0.4
Мол. спец. на основ. пов. заг. сер. освіт. факультет: Туристичне та готельне обслуговування,
Туристичне обслуговування
17 30 15 12
Географія 0.5
Українська мова та література 0.4
Мол. спец. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) факультет: Ресторанне господарство,
Ресторанне обслуговування
4 0 0 4
Фаховий іспит 1
Мол. спец. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) факультет: Ресторанне господарство,
виробництво харчової продукції
20 0 0 20
Фаховий іспит 1
Мол. спец. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) факультет: Туристичне та готельне обслуговування,
Готельне обслуговування
10 0 0 9
Фаховий іспит 1
Мол. спец. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) факультет: Туристичне та готельне обслуговування,
Туристичне обслуговування
7 0 0 6
Фаховий іспит 1
Мол. спец. на основ. пов. заг. сер. освіт. факультет: Товарознавства, фінансів та комп'ютерних технологій,
бухгалтерський облік
0 20 15 0
Математика 0.5
Українська мова та література 0.4
Мол. спец. на основ. пов. заг. сер. освіт. факультет: Товарознавства, фінансів та комп'ютерних технологій,
товарознавство та комерційна діяльність
0 20 15 0
Математика 0.5
Українська мова та література 0.4
Мол. спец. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) факультет: Товарознавства, фінансів та комп'ютерних технологій,
бухгалтерський облік
0 0 0 0
Фаховий іспит 1