ЛТТПДАА
ОКР | Напрям | К | ВМ | БМ | О | Предмети |
---|---|---|---|---|---|---|
Мол. спец. (зі скор. тер. навчання) |
факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів", зберігання і переробка зерна |
2 | 5 | 0 | 2 |
Фаховий іспит 1 |
Мол. спец. (зі скор. тер. навчання) |
факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів", бродильне виробництво і виноробство |
3 | 5 | 0 | 3 |
Фаховий іспит 1 |
Мол. спец. (зі скор. тер. навчання) |
факультет: Механічне відділення спеціальності"Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв", Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва |
5 | 5 | 5 | 5 |
Фаховий іспит 1 |
Мол. спец. на основ. пов. заг. сер. освіт. |
факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів", бродильне виробництво і виноробство |
0 | 0 | 0 | 0 |
Математика 0.5 Українська мова та література 0.4 |
Мол. спец. на основ. пов. заг. сер. освіт. |
факультет: Механічне відділення спеціальності"Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв", Експлуатація та ремонт обладнання харчового виробництва |
0 | 0 | 0 | 0 |
Математика 0.5 Українська мова та література 0.4 |
Мол. спец. на основ. пов. заг. сер. освіт. |
факультет: Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів", зберігання і переробка зерна |
0 | 0 | 0 | 0 |
Математика 0.5 Українська мова та література 0.4 |