Зачекайте...

Харчові технології ВМ 30 / БМ 20

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Конончук А. С. + 25.600 9.600 16.00
2
Калєніченко К. І. + 21.500 8.500 13.00
3
Римкус К. В. + 27.300 8.300 19.00
4
Васильєва С. Ю. + 27.200 10.200 17.00
5
Собко О. А. + 26.100 9.100 17.00
6
Біланова Н. Є. + 25.810 9.810 16.00
7
Норенко Д. О. + 25.500 7.500 18.00
8
Шматок Р. С. + 25.200 9.200 16.00
9
Кубах Я. Ю. + 24.500 9.500 15.00
10
Чайка С. О. + 24.400 7.400 17.00
11
Гурін О. О. + 24.400 8.400 16.00
12
Чередніченко М. О. + 24.300 8.300 16.00
13
Харченко Т. С. + 23.960 6.960 17.00
14
Залогіна О. Г. + 22.100 8.100 14.00
15
Чижова А. В. + 21.960 7.960 14.00
16
Куренкова І. І. + 21.900 7.900 14.00
17
Рибіна Д. О. + 21.600 6.600 15.00
18
Уфімцев О. М. + 21.200 7.200 14.00
19
Куренков П. І. + 18.800 6.800 12.00
20
Сухопар О. М. + 18.040 6.040 12.00