харчові технології та інженерія ВМ 50 / БМ 0
| № | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | Дод.бали | Екз. | Олімп |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
1
|
Андрійчук Є. С. | — | + | 19.400 | 0.500 | — | — | 18.90 | — |
|
2
|
Большаков Т. І. | — | + | 19.300 | 0.500 | — | — | 18.80 | — |
|
3
|
П`яста З. В. | — | + | 19.300 | 0.400 | — | — | 18.90 | — |
|
4
|
Смаль О. М. | — | + | 19.000 | 0.400 | — | — | 18.60 | — |
|
5
|
Слободянюк М. Д. | — | + | 18.800 | 0.400 | — | — | 18.40 | — |
|
6
|
Кушнірчук А. І. | — | + | 18.200 | 0.400 | — | — | 17.80 | — |
|
7
|
Ковальчук А. Ю. | — | + | 17.900 | 0.400 | — | — | 17.50 | — |
|
8
|
Брацейко О. О. | — | + | 17.800 | 0.400 | — | — | 17.40 | — |
|
9
|
Плющенко А. А. | — | + | 17.800 | 0.400 | — | — | 17.40 | — |
|
10
|
Рибак М. В. | — | + | 17.600 | 0.400 | — | — | 17.20 | — |
|
11
|
Сєргєєва К. Є. | — | + | 17.400 | 0.400 | — | — | 17.00 | — |
|
12
|
Костюкевич В. Л. | — | + | 17.200 | 0.400 | — | — | 16.80 | — |
|
13
|
Подольський Я. В. | — | + | 17.200 | 0.400 | — | — | 16.80 | — |
|
14
|
Ананьїн В. Я. | — | + | 16.900 | 0.400 | — | — | 16.50 | — |
|
15
|
Васянович М. А. | — | + | 16.900 | 0.400 | — | — | 16.50 | — |
|
16
|
Піменов Д. В. | — | + | 16.900 | 0.400 | — | — | 16.50 | — |
|
17
|
Григоренко Д. В. | — | + | 16.800 | 0.400 | — | — | 16.40 | — |
|
18
|
Андрикевич Л. М. | — | + | 16.700 | 0.400 | — | — | 16.30 | — |
|
19
|
Гарев М. А. | — | + | 16.700 | 0.400 | — | — | 16.30 | — |
|
20
|
Голодинський П. Ю. | — | + | 16.600 | 0.400 | — | — | 16.20 | — |
|
21
|
Соколов Ю. В. | — | + | 16.100 | 0.400 | — | — | 15.70 | — |
|
22
|
Павленко К. О. | — | + | 14.900 | 0.400 | — | — | 14.50 | — |
|
23
|
Сміхун Я. А. | — | + | 14.700 | 0.400 | — | — | 14.30 | — |
|
24
|
Онищенко О. М. | — | + | 0.400 | 0.400 | — | — | — | — |
|
25
|
Слободяник В. Ю. | — | + | 0.400 | 0.400 | — | — | — | — |
|
26
|
Стрільчук В. В. | — | + | 0.400 | 0.400 | — | — | — | — |
|
27
|
Банна В. В. | — | — | 0.400 | 0.400 | — | — | — | — |
|
28
|
Буйновський А. В. | — | — | 0.400 | 0.400 | — | — | — | — |