Зачекайте...

Харчові технології ВМ 30 / БМ 8

Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Магістр. заочна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Степанова В. І. 137.500 54.000 83.50
2
Драчук А. А. + 132.400 50.400 82.00
3
Малихіна В. О. 131.600 51.600 80.00
4
Подольська Н. Г. + 118.000 45.000 73.00
5
Лужевський О. М. + 116.100 44.100 72.00
6
Шиманська О. П. + 113.300 45.300 68.00
7
Бугров Б. О. + 111.700 43.200 68.50
8
Заречна А. О. + 84.000 0.000 84.00
9
Литвинюк Н. В. 81.000 0.000 81.00
10
Люшня В. В. + 79.000 0.000 79.00
11
Сак А. О. + 64.000 0.000 64.00