Зачекайте...

Харчові технології ВМ 20 / БМ 3

Навчально-науковий інститут харчових технологій. Спеціаліст. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Мурашко К. С. 208.817 88.817 120.00
2
Грушковська А. О. 205.222 88.222 117.00
3
Дудка Б. О. 201.937 75.937 126.00
4
Білоцерківська Н. В. 200.389 84.389 116.00
5
Костючик О. О. 200.255 86.255 114.00
6
Зварич Т. В. 199.768 85.768 114.00
7
Бондаренко Д. Ю. 199.462 83.462 116.00
8
Сергієнко А. В. 198.318 78.318 120.00
9
Киричок І. В. 197.887 82.887 115.00
10
Бондаренко К. І. 197.269 82.269 115.00
11
Сірук Т. М. 196.980 81.980 115.00
12
Пластун Я. В. 196.481 84.481 112.00
13
Мусієвська Ю. В. 193.691 82.691 111.00
14
Люлька С. В. 193.413 83.413 110.00
15
Гаврилюк В. О. 190.447 76.447 114.00
16
Перець А. О. 189.909 81.909 108.00
17
Яременко О. Ю. 185.851 76.851 109.00
18
Дубук В. В. 180.289 79.289 101.00
19
Крикун В. Є. 176.045 73.045 103.00
20
Нікольська К. В. + 175.920 62.920 113.00
21
Москальчук Ю. С. 174.857 73.857 101.00
22
Маєвський О. С. 171.044 72.044 99.00
23
Сахарчук В. В. 167.995 68.995 99.00
24
Терещенко В. О. 166.684 72.684 94.00
25
Шелестун М. Ю. 165.103 64.103 101.00
26
Коваленко С. О. + 164.256 66.256 98.00
27
Коломієць Ю. О. + 162.673 65.673 97.00