Зачекайте...

Харчові технології ВМ 40 / БМ 14

Навчально-науковий інститут харчових технологій. Магістр. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Лемішевська І. В. + 0.000 0.000
2
Журавльова А. О. + 208.766 88.766 1 119.00
3
Кукса А. С. + 207.094 84.094 4 119.00
4
Сиротюк О. С. + 199.688 87.688 2 110.00
5
Веремчук С. О. + 199.469 87.469 5 107.00
6
Землинська М. Д. 198.402 87.902 7.5 103.00
7
Афонченко А. В. + 190.969 83.969 3 104.00
8
Годунко І. В. + 190.203 86.203 104.00
9
Хоменко Л. В. + 186.351 75.351 111.00
10
Глущенко В. В. + 185.328 82.328 2 101.00
11
Пугаєва С. А. 184.250 80.250 1 103.00
12
Андрейченко Н. О. + 182.141 84.141 7 91.00
13
Чікунова А. С. + 181.641 76.641 2 103.00
14
Рижак Я. А. 180.563 80.563 2 98.00
15
Кемська В. В. + 178.813 78.813 100.00
16
Палійчук С. О. + 177.952 76.952 101.00
17
Хоменко А. В. + 176.656 77.656 99.00
18
Мельник О. М. 176.125 67.125 109.00
19
Сосуля А. А. + 172.532 72.532 100.00
20
Глібчук А. М. + 167.844 72.844 95.00
21
Голуб В. І. 166.703 76.703 90.00
22
Калачніков С. О. 162.016 65.016 97.00
23
Плиндін Г. О. 154.531 64.531 90.00
24
Нещерет Е. О. 62.320 62.320