Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2016м. КиївНаціональний університет харчових технологій

Харчові технології ВМ 10 / БМ 10

Навчально-науковий інститут харчових технологій. Магістр. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Мурашко К. С. + 210.487 88.817 0.67 121.00
2
Зварич Т. В. + 204.768 85.768 119.00
3
Дудка Б. О. + 200.937 75.937 125.00
4
Зарицька М. А. + 192.608 77.608 115.00
5
Перець А. О. + 192.579 81.909 0.67 110.00
6
Гаврилюк В. О. + 192.447 76.447 116.00
7
Киричок І. В. + 187.887 82.887 105.00
8
Дубук В. В. + 183.289 79.289 104.00
9
Москальчук Ю. С. + 176.857 73.857 103.00
10
Сахарчук В. В. + 171.995 68.995 103.00
11
Крикун В. Є. 188.045 73.045 115.00