Зачекайте...

Харчові технології ВМ 90 / БМ 0

Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю. Спеціаліст. заочна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння і виноробства
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Джумік Н. В. + 185.000 77.000 108.00
2
Герілович В. Ю. + 182.000 74.000 108.00
3
Гасюк М. В. + 179.000 76.000 103.00
4
Певко В. В. + 177.000 72.000 105.00
5
Василець Б. І. + 174.000 68.000 106.00
6
Желтова Л. В. + 170.000 73.000 97.00
7
Качаєнко В. В. + 170.000 71.000 99.00
8
Салфетник В. П. + 169.000 75.000 94.00
9
Ручка А. О. + 166.000 73.000 93.00