Зачекайте...

Харчові технології ВМ 25 / БМ 0

Навчально-науковий інститут харчових технологій. Магістр. заочна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Литвин О. С. + 222.033 91.033 131.00
2
Погребняк В. А. + 215.280 92.280 123.00
3
Сажина А. В. + 197.000 86.000 111.00
4
Віхоть М. М. + 189.295 79.295 110.00
5
Бригадир Є. Є. 184.480 80.480 104.00
6
Куценко І. М. + 172.889 81.889 91.00
7
Шупило К. О. 220.920 92.920 128.00
8
Саліх Н. С. 220.557 81.557 139.00
9
Володько Н. І. 209.902 82.902 127.00
10
Колеснік О. П. 209.033 79.033 130.00
11
Марченко О. С. 207.508 87.508 120.00
12
Даценко А. В. 207.295 84.295 123.00
13
Столяр Ю. М. 199.262 80.262 119.00
14
Байсарович О. Т. 198.393 80.393 118.00
15
Семенова П. Є. 191.787 77.787 114.00
16
Костюк Л. С. 181.705 78.705 103.00
17
Афанасьєв А. Ю. 162.934 67.934 95.00
18
Шинкаренко В. О. 160.623 65.623 95.00