Зачекайте...

Харчові технології ВМ 23 / БМ 23

Технолого-економічне. Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Бондаренко В. А. + 20.100 8.100 12.00
2
Трушик С. В. + 18.700 8.700 10.00
3
Лєусова Є. А. + 18.400 9.400 9.00
4
Бичек К. А. + 18.200 9.200 9.00
5
Онанко К. С. + 18.100 8.100 10.00
6
Вахненко Ю. В. + 18.100 8.100 10.00
7
Захаренко В. В. + 17.400 5.400 12.00
8
Кобан М. Е. + 17.300 7.300 10.00
9
Меркушев В. О. + 16.800 5.800 11.00
10
Волгін С. В. + 16.700 7.700 9.00
11
Левченко А. О. + 16.600 6.600 10.00
12
Іващук В. П. + 15.800 6.800 9.00
13
Коломоєць А. В. + 15.200 6.200 9.00
14
Щербак О. П. + 14.500 5.500 9.00
15
Кобозєв А. А. + 14.500 5.500 9.00
16
Люта Я. П. + 14.300 5.300 9.00
17
Аржанов А. В. + 14.200 5.200 9.00
18
Калюжний В. В. + 14.000 6.000 8.00
19
Мітіль Г. О. + 14.000 5.000 9.00
20
Андрєєв О. В. + 14.000 5.000 9.00
21
Кравченко Д. С. + 14.000 6.000 8.00
22
Наливайко С. О. + 13.900 4.900 9.00
23
Марич І. М. + 13.600 3.600 10.00