Зачекайте...

Харчові технології ВМ 25 / БМ 20

Холодильно-технологічне відділення. Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Русанов М. В. + 16.200 5.200 11.00
2
Коровка А. М. + 24.700 9.700 15.00
3
Самбора К. О. + 21.200 10.200 11.00
4
Перегуда І. С. + 20.200 9.200 11.00
5
Крицький А. О. + 19.100 6.500 0.6 12.00
6
Горбатюк О. М. + 19.100 8.100 11.00
7
Козинська В. В. + 17.800 7.800 10.00
8
Бондаренко Н. О. + 17.800 7.800 10.00
9
Шардакова А. Є. + 17.700 7.700 10.00
10
Саченко О. С. + 17.200 6.200 11.00
11
Кизим А. Л. + 17.100 7.100 10.00
12
Порхун О. О. + 17.000 7.000 10.00
13
Мироненко В. О. + 16.700 8.700 8.00
14
Крамар Д. С. + 16.300 5.800 0.5 10.00
15
Федоренко А. А. + 16.200 7.200 9.00
16
Откидач І. П. + 16.200 6.200 10.00
17
Чіркова І. В. + 15.000 7.000 8.00
18
Єрмоленко М. О. + 14.200 6.200 8.00
19
Акініна А. В. + 13.300 5.300 8.00