Зачекайте...

Харчові технології ВМ 30 / БМ 20

Технологічне відділення. Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти. денна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м'яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Резнік Т. С. + 14.900 6.900 8.00
2
Царенко В. В. + 25.500 7.500 18.00
3
Козій М. Р. + 25.300 8.700 0.6 16.00
4
Гапоненко І. С. + 25.000 8.100 0.9 16.00
5
Чорнобров Р. В. + 24.600 7.600 17.00
6
Бараненко А. С. + 24.300 8.300 16.00
7
Кабанченко Р. І. + 23.800 6.800 17.00
8
Покініна А. О. + 23.400 8.500 0.9 14.00
9
Стах Б. Є. + 22.800 7.800 15.00
10
Чередніченко В. М. + 22.300 7.300 15.00
11
Тупчій А. О. + 21.000 8.000 13.00
12
Трусов М. Є. + 20.200 8.200 12.00
13
Зінченко С. М. + 19.800 8.800 11.00
14
Плискань А. О. + 19.500 7.500 12.00
15
Главацький Є. Д. + 19.200 7.200 12.00
16
Стоцький А. Р. + 19.100 6.400 0.7 12.00
17
Геращенко А. С. + 19.100 9.100 10.00
18
Табалаєва В. В. + 18.800 7.800 11.00
19
Пивовар Д. В. + 18.500 8.500 10.00
20
Макосій О. І. + 18.500 7.500 11.00
21
Бабенко В. В. + 17.300 7.000 0.3 10.00
22
Гребінь Р. В. + 16.200 6.200 10.00
23
Гайдай Ю. С. + 15.600 7.600 8.00
24
Сліпченко А. М. + 14.900 5.900 9.00
25
Ісраілов А. А. + 14.000 6.000 8.00