Зачекайте...

Харчові технології ВМ 35 / БМ 6

Факультет ветеринарної гігієни, екології та права. Спеціаліст. заочна форма.
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.бали Екз. Олімп
1
Заверюха Г. П. + 110.000 0.000 110.00
2
Волянюк Р. О. + 107.000 0.000 107.00
3
Яців В. А. + 105.000 0.000 105.00
4
Бойчак Р. О. + 104.000 0.000 104.00
5
Сава А. В. + 100.000 0.000 100.00
6
Буковська Н. В. + 100.000 0.000 100.00
7
Сподарик Р. І. + 100.000 0.000 100.00
8
Цапчук Р. І. + 98.000 0.000 98.00
9
Капіцяк А. Б. 0.000 0.000
10
Жураківська М. М. 0.000 0.000
11
Білик І. Р. 0.000 0.000
12
Комплікевич О. І. 0.000 0.000
13
Касіянчук І. Л. 0.000 0.000
14
Пісак С. М. 0.000 0.000
15
Медвідь О. М. 0.000 0.000